به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه یزد، سید حمید کلانتری استاندار اسبق یزد در ضیافت افطاری فعالین اصلاحطلب استان یزد با مقایسه ایران و کشورهای منطقه به لحاظ پیشرفت و توسعه بیان داشت: ما دارای کشوری با امکانات بسیار و تواناییهای اقلیمی، نفت ، تاریخ و تمدن غنی هستیم.
وی با اشاره به تحلیل اقتصادی و کارشناسانه حسن روحانی در خصوص ارتقاء نرخ رشد اقتصادی از رتبه 19 به 24 و افزایش فاصله ما با کشورهای منطقه و دنیا، افزایش تورم از حدود 15 به بیش از 20 درصد و ... بیان داشت: نقد کارشناسانه را نبایستی با تخریب اشتباه گرفت. اینها واقعیتهایی است که وجود دارد که آن هم با درآمدهای نفتی سالهای اخیر شایسته جمهوری اسلامی نیست.
کلانتری بحران کارآمدی را یکی از بحرانهای جدی کشور عنوان کرد وبا اشاره به قطعیهای مکرر برق بیان داشت: باید تدابیر لازم در برابر خشکسالی اتخاذ میشد که به اینجا نرسیم.
این عضو شورای مرکزی بنیاد باران استان یزد افزود: در طول 30 سال گذشته سابقه نداشته که پس از یک جلسه غیرعلنی در مجلس، به دلیل تضییع حقوق مردم مجبور به تجدید نظر شویم تا دوباره داوطلبان کنکور ثبت نام کنند و به خاطر 10 درصد افزایش سهمیه حدود 500 هزار نفر ثبت نام مجدد کنند به خاطر یک بی تدبیری !این مثال ها و نمونه ها زیاد است که باید راهکار برون رفت از آن را پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: کشور از لحاظ مدیریتی دچار چالش جدی است، نمیگویم تحرک و دلسوزی نیست، اما مدیران دارای توانایی و صلاحیت نباید گوشه نشین باشند تا شاهد چنین موضوعهای تاسف باری نباشیم.
کلانتری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را انتخابات سرنوشت سازی دانست و گفت: بیشتر از هر چیز به منافع نظام و مردم می اندیشم، تجربه نشان داده حضور مردم در صحنه قطعا تعیین کننده است، تجربه انتخابات یزد و انتخابات دوم خرداد 76 از این نوع بود.
این فعال سیاسی به بیان سخنان امام راحل مبنی بر اینکه " جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد" پرداخت و گفت: همان گونه که بر اسلامیت نظام توجه میکنیم باید به مردمی بودن آن هم توجه داشته باشیم. کشور باید با توجه به خواست اکثریت جامعه اداره شود چرا که اگر شرایط به گونهای باشد که مردم احساس کنند رایشان کارساز نیست اعتبار نظام متزلزل میشود.
وی افزود: برای این که بتوانیم در راستای اهداف انقلاب اسلامی حرکت کنیم باید سه اصل قانون، عدالت و سلامت را رعایت کنیم و این عین اصولگرایی است، امکان عرضه یکسان و عادلانه برای همه کاندیداها باید فراهم شود و رسانه ملی نباید جهت گیری خاصی به نفع کاندیدایی داشته باشد، نه این که عده ای از تریبونهای مختلف برخوردار باشند و برخی هم مورد تخریب قرار گیرند. این موضوع باید در همه مراحل قبل، زمان برگزاری و پس از انتخابات رعایت شود.
وی تصریح کرد: اصلاح طلبان باید از تجربه گذشته حداکثر استفاده را بکنند، خواست عمومی مردم از اصلاح طلبان این است که یک کاندیدا داشته باشند. اگر امکان تحلیلی منطقی برای چهره جدید وجود دارد که 22 خرداد به 2 خردادی جدید تبدیل شود مانعی ندارد، اما در حال حاضر این چهره که میتواند 2خرداد جدیدی ایجاد کند فقط خاتمی است.
کلانتری بیان داشت: اصلاح طلبان در یک نقد و بررسی مدبرانه و حکیمانه و منصفانه شرایط خودشان را در گذشته و حال مورد بررسی قرار دهند و راهکارهای خودشان را برای اداره کشور تدوین و ارائه کنند. حضور خاتمی در شرایطی که قرار گرفته ایم با این پرسشها روبروست که آیا عرصه انتخاباتی سالم برقرار است؟ آیا عدالت انتخاباتی فراهم است؟ آیا فضای تخریب پس از انتخابات به فضای همدلی برای پیشرفت کشور تبدیل خواهد شد؟
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با حضور مردم در انتخابات دهم و استقبال عمومی از سیدمحمد خاتمی، منیتها را کنار بگذاریم و خواستهای مردم و نیازمندیهای جامعه را اصل قرار دهیم تا بتوانیم جامعه را آن گونه که امام میگفت و شایسته مردم هست ایجاد و اداره کنیم.
در ادامه این مراسم شیبانی به نمایندگی از سوی جوانان اصلاحطلب، موجودیت ستاد حامیان جوان سید محمد خاتمی در استان یزد را اعلام داشت و از عموم مردم جهت همکاری در این ستاد دعوت به عمل آورد.
شایان ذکر است؛ ضیافت افطاری اصلاحطلبان یزدی از سوی حجتالاسلام والمسلمین رضوی یزدی نماینده مردم یزد در مجلس ششم در باغ دولت آباد یزد برگزار شد.